Tizenegyedikes voltam egy közgazdasági középiskolában, amikor elkezdtem Ildihez járni. Angol nyelvből szerettem volna középfokú nyelvvizsgát tenni, ezért fordultam hozzá, ami a legjobb döntés volt. Nagyon hasznosak voltak számomra az órák, Ildi tökéletesen átadta azt a tudást, amire szükségem volt, így sokkal könnyebben tudtam felkészülni az előttem álló kihívásra. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, jól éreztem magam rajtuk. Amit a legjobban szerettem, az az volt, hogy teljesen felszabadultak és lazák voltak az órák. Nagyon sokat beszélgettünk más dolgokról is, sok tanácsot és támogatást kaptam tőle.
Az egész felkészülésem körülbelül 1 évig tartott. A nyelvvizsgát két részletben csináltam meg, írásbelivel kezdtem, aztán jött a szóbeli, Ildinek köszönhetően szerencsére minden elsőre sikerült, aminek nagyon örültem!
Minden leendő nyelvvizsgázónak, érettségizőnek, vagy akár csak hobbistának szívből ajánlom Őt, mert nem csak egy remek szakembert, de egy nagyszerű embert ismerhettem meg benne! (Merci)